Άρης-ΠΑΟΚ: Μια απίστευτα απαιτητική περίοδος, με πολλά συνεχόμενα δύσκολα ματς, ο ΠΑΟΚ την πέρασε σχεδόν με άριστα αφού παραμένει αήττητος εδώ και πολλά ματς στο πρωτάθλημα, βρίσκεται μέσα στον στόχο του στην Ευρώπη και στο Κύπελλο.

Οι ασπρόμαυροι ουσιαστικά παίζουν την Πέμπτη, τη μισή χρόνια τους, καθώς η πορεία στην Ευρώπη θα είναι αποτυχημένη αν δεν προκριθεί επί της Μίντιλαντ. Ο στόχος της πρόκρισης στους «16» του Conference League, είναι ρεαλιστικός και ο ΠΑΟΚ μπορεί να τον πετύχει.

Αντίθετα, στο πρωτάθλημα βγήκε εκτός τροχιάς εδώ και πολλούς μήνες και η επαναφορά του από τον Δεκέμβριο και ύστερα, ήταν γνωστό πως δεν αρκούσε, για να επιστρέψει στην διεκδίκηση του τίτλου, ύστερα από τα πολλά λάθη που έγιναν στο ξεκίνημα της χρονιάς.

Έτσι αυτός ο ΠΑΟΚ που πλέον γνωρίζει τι θέλει στο γήπεδο, ο ΠΑΟΚ που δύσκολα χάνει και έχει αποκτήσει ξανά «μέταλλο», δεν μπορούσε να κάνει και πολλά. Δεν χάθηκε λοιπόν το πρωτάθλημα, ούτε στην Τούμπα στο ματς με τον Ολυμπιακό, ούτε στο Άρης-ΠΑΟΚ και η ομάδα πρέπει να το κατανοήσει αυτό. Έτσι μόνο ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει με καλή ψυχολογία, να πετύχει τους δύο στόχους που έμειναν αλλά κυρίως να δέσει γερά τις βάσεις που έχουν μπει εδώ και μήνες, για να παρουσιαστεί αυτός που πρέπει τη νέα σεζόν.

Περισσότερα

 

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *