Ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με τη Λάτσιο για το δανεισμό του Μάρκος Αντόνιο, ο οποίος προβάρει τα «ασπρόμαυρα» όπως σημείωσε το PAOKToday στη live εκπομπή του.

Μετά την απόκτηση του Σουαλιχό Μεϊτέ, ο Δικέφαλος προχωράει σε μία ακόμα δυνατή κίνηση στα χαφ, προσθέτοντας ποιότητα και βάθος στη μεσαία γραμμή.

Μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις, βγήκε «λευκός καπνός» και οι «ασπρόμαυροι» θωρακίζονται σημαντικά ενόψει της νέας σεζόν, σε μία θέση που μέχρι πριν από λίγες ημέρες δημιουργούσε πονοκέφαλο.

Ο Βραζιλιάνος στηρίζεται στην ταχύτητά του και στην ικανότητά του να συνδέει την άμυνα με την επίθεση όσον αφορά το δημιουργικό κομμάτι, ενώ ανασταλτικά είναι ο παίκτης που προσπαθεί να γεμίζει τους χώρους και να μην αφήνει τους αντιπάλους να δράσουν.

Στη Σαχτάρ Ντόνετσκ έκανε το μεγάλο «ξεπέταγμα», πραγματοποιώντας σπουδαίες εμφανίσεις, καταγράφοντας 101 συμμετοχές με εννιά γκολ και πέντε ασίστ.

Η Λάτσιο δαπάνησε ένα ποσό πάνω από οκτώ εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει (+δύο εκατομμύρια μπόνους για επίτευξη στόχων), μένοντας στην Ιταλία για μία ολόκληρη σεζόν. 22 συμμετοχές, μία ασίστ και ένα γκολ, ήταν τα νούμερά του στη γειτονική χώρα.

Πάρτε μία γεύση από τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή…

Μάριος Σταμπουλής

View all posts

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *