Ο ΠΑΟΚ έχει βάλει στο στόχαστρο τον Γιέφερσον Σοτέλδο και είναι σε ανοικτή γραμμή τόσο με την Τίγκρες όσο και με τον μεσοεπιθετικό από τη Βενεζουέλα.

Ένα δημοσίευμα στο Μεξικό, σύμφωνα με το οποίο ο Γιέφερσον Σοτέλδο σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αποδεχθεί την πρόταση που έχει την Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ, άρχισε να ξετυλίγει το κουβάρι, με τους «ασπρόμαυρους» να μην σχολιάζουν αλλά να προκύπτει πως ο Βενεζουελάνος απασχολεί τον Δικέφαλο του Βορρά. ΝΑΜΑΣΤΕ! Νίκος Τοσκίτσης και Αντώνης Τσακαλέας καταπιάνονται με την επικαιρότητα του ΠΑΟΚ. Ρεπορτάζ, ανάλυση, σχόλιο και άποψη με στυλ… άκρως λογικό κι’ ασπρόμαυρο, σε συζητήσεις που αφορούν όλα όσα συμβαίνουν στον Δικέφαλο του βορρά, που δεν είναι δυο ώρες, μια Κυριακή, αλλά έχει επίπτωση σε όλη μας τη ζωή. Άντε να δούμε…

Η καριέρα του Γιέφερσον Σοτέλντο

Ο Σοτέλδο ξεκίνησε την καριέρα του στην πατρίδα του και την Ζαμόρα, από όπου το 2017 έφυγε με προορισμό τη Χιλή. Εκεί αγωνίστηκε σε Χουατσιπάτο και Ουνιβερσιτά μέχρι το 2019 όταν και μετακόμισε στη Βραζιλία για λογαριασμό της Σάντος (87 συμμετοχές με 19 γκολ και 16 ασίστ). Από εκεί βρέθηκε στην Τορόντο, στο MLS, όπου και μέτρησε 4 γκολ και 6 ασίστ σε 25 αγώνες,με την Τίγκρες να τον αποκτά τον περασμένο Ιανουάριο, Στο μΜεξικό είχε 17 συμμετοχές με 1 γκολ και 2 ασίστ.

Antonis Tsakaleas

View all posts

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *