Φοβερό Giveaway: Κερδίστε ένα Smartwatch “Zeblaze Thor 5”! Το PAOK Today σε συνεργασία με το coupons.co.cy πρόσφερει σε έναν από εσάς ένα φοβερό ρολόι Smartwatch “Zeblaze Thor 5“!

Μετά τη φανέλα του Γιάσμιν Κούρτιτς που κέρδισε ο Βασίλης Κουτζιαρής έρχεται ένα νέο φοβερό δώρο για όλους εσάς.

🎁 🎁 GIVEAWAY ‼️🎁🎁

Κερδίστε ένα Smartwatch “Zeblaze Thor 5”. Πώς με δύο απλά βήματα!

Εγγραφή (subscribe) στο κανάλι:

1. PAOK Today

Like στη σελίδατου Facebook:

2.coupons.com.cy

(Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει όποιος κάνει και τις δύο αυτές κινήσεις).

Η ναυαρχίδα της Zeblaze στα smartwatches, έρχεται με ανανεωμένο look και ελαφρώς διαφορετικό σχεδιασμό, κυρίως λόγω της νέας θέσης της κάμερας.

Αυτή πλέον βρίσκεται σ’ ένα σημείο όπου πραγματικά θα μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε και όχι – όπως σχεδόν σε όλα τα άλλα «έξυπνα» ρολόγια» – στο πλάι.

Για να βρεθεί ο πρακτικός αυτός τρόπος, η Zeblaze επανασχεδίασε την πρόσοψη του ρολογιού της, βάζοντας ένα μικρό εξόγκωμα στα δεξιά, ώστε να χωρέσει η 8.0MP κάμερα, που μάλλον θα είναι και πάλι μια 5.0MP πουσαρισμένη στα 8.0MP.

Ο σχεδιασμός του ρολογιού είναι όμορφος και διατηρεί την 1,39’’ οθόνη, αλλά αυτή τη φορά μας έρχεται με ακόμα καλύτερη ανάλυση: 454×454!

Στο κομμάτι της χωρητικότητας δεν κάνει υποχωρήσεις, καθώς μας προσφέρει 2GB μνήμης, που είναι ιδανικά για «έξυπνο» ρολόι, αλλά και 16GB αποθηκευτικού χώρου.

Ούτε αυτό το ρολόι ξεφεύγει από την πεπατημένη του επεξεργαστή της Mediatek.

Όμως εκεί που ξεχωρίζει το συγκεκριμένο ρολόι, είναι στην υβριδική του λειτουργία. Το μεγάλο πρόβλημα των smartwatches είναι η αυτονομία τους.

Αν και για κάποιους – όπως εγώ για παράδειγμα – το γεγονός ότι φορτίζουν πάρα πολύ γρήγορα, αντισταθμίζει τη χαμηλή αυτονομία, για άλλους αποτελεί ένα ανυπέρβλητο εμπόδιο.

Εδώ έρχεται η Zeblaze να δώσει τη δική της πρόταση, που – σαν ιδέα – δεν επαναστατεί, αλλά υπόσχεται να δώσει λύσεις.

Το Thor 5 έρχεται με δυο λειτουργίες: τόσο ως κανονικό smartwatch (με ό,τι θα περιμένατε από αυτό, δλδ παρακολούθηση παλμών, αθλημάτων, ειδοποιήσεων από κινητό κτλ) αλλά και ως ένα απλό fitness tracker.

Μάθετε για τις ικανότητες του ρολογιού στο video του θέματος!

Nikos Toskitsis

View all posts

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *