Η Λέφκσι Σόφιας είναι η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στην 2η προκριματική φάση του UEFA Europa Conference League. Το βράδυ της Πέμπτης, στη Βουλγαρία, η Λέφσκι Σόφιας υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι. Η ομάδα από τη Βουλγαρία επιστρέφει στην Ευρώπη μετά από τρία χρόνια και συγκεκριμένα το καλοκαίρι του 2019 όταν και είχε αποκλειστεί από την ΑΕΚ Λάρνακας με συνολικό σκορ 7-0. Η ομάδα αναλυτών του Repress παρουσιάζει την αγωνιστική ταυτότητα της Λέφσκι Σόφιας.

Ο προπονητής της Λέφσκι Σόφιας, Στανιμίρ Στοΐλοφ, είναι θιασώτης του 4-2-3-1, με κύριο χαρακτηριστικό του παιχνιδιού της την αναζήτηση της μεταβίβασης της μπάλας στην αντίθετη πλευρά από αυτή που παρατηρείται η συγκέντρωση ποδοσφαιριστών. Ο Ουέλτον Φιλίπε «Τσιμπίνια» (17) είναι ο ποδοσφαιριστής που παίρνει αρκετές ατομικές ενέργειες. Η Λέφσκι περιμένει πολλά από τα πόδια του σε επίπεδο ντρίμπλας, δημιουργίας χώρου και γεμισμάτων. Η αλλαγή πλευράς παιχνιδιού με μακρινή μεταβίβαση, έχει μια συγκεκριμένη στόχευση. Η μπάλα πηγαίνει στην άλλη πλευρά από εκεί που συγκεντρώνονται οι ποδοσφαιριστές της Λέφσκι, οι οποίοι και γεμίζουν την αντίπαλη μεγάλη περιοχή, περιμένοντας το γέμισμα. Η Λέφσκι προσπαθεί να κρατάει τις γραμμένης κοντά, με την αμυντική της γραμμή να ανεβαίνει ψηλά στο γήπεδο. Στην αμυντική μετάβαση, οι Βούλγαροι δείχνουν να έχουν πρόβλημα καθώς πολλές φορές δεν προλαβαίνουν να καλύψουν τους χώρους που αφήνουν.

 

Δείτε την ανάλυση

 


Χορηγός εκπομπής PAOK Today

AUTOPAP: Τεράστια γκάμα από υψηλής ποιότητας γνήσια μεταχειρισμένα ιταλικά ανταλλακτικά Fiat, Alfa Romeo, Lancia. 20 χρόνια παρουσίας στην Θεσσαλονίκη. Ψαρών 30 – Κάτω Τούμπα. Τηλ: 2310 909 320

Antonis Tsakaleas

View all posts

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *