Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Ρουμανία, μιλώντας για όλους και για όλα.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μη σχολιάσει το γεγονός πως ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ και το τι ακριβώς θέλει να κάνει στο μέλλον.

Ο Ρουμάνος τεχνικός ξεκαθάρισε πως ο Δικέφαλος αποτελεί απόλυτη προτεραιότητά του και θα κάτσει στο… τραπέζι προκειμένου να συζητήσει για την ανανέωση. «Είναι κομμάτι της ψυχής μου» τόνισε μεταξύ άλλων για τους «ασπρόμαυρους», ενώ αναφέρθηκε στην… κόντρα που υπάρχει με τις ομάδες του νότου.

«Δεν ξέρω τι θα είναι και δεν έχει νόημα να μιλάμε τώρα, ιδανικά θα μιλούσαμε μετά το τέλος της σεζόν, αλλά μάλλον δεν θα είναι δυνατό, οπότε θα το κάνουμε κάποια στιγμή τον Απρίλιο, τότε θα πάρουμε την απόφαση. Εγγυημένα όμως, η πρώτη ομάδα με την οποία θα συζητήσω για νέο συμβόλαιο είναι ο ΠΑΟΚ, το υποσχέθηκα και το οφείλω στον κόσμο εδώ. Έχω μια καλή, πολύ καλή σχέση με όλους αυτούς, είμαι και συναισθηματικά συνδεδεμένος με τη διοίκηση αυτού του συλλόγου, που με εκτίμησε και με εκτιμά. Υπήρχαν προφανώς προσφορές, και υπάρχουν, αλλά αρνήθηκα να συζητήσω λεπτομέρειες γιατί είμαι με συμβόλαιο. Το μόνο που με νοιάζει πλέον είναι ο ΠΑΟΚ», είπε σχετικά.

Συνέχισε λέγοντας πως: «Ο ΠΑΟΚ είναι η ψυχή μου. Είμαι μέλος της οικογένειας αυτής της ομάδας. Είμαι εδώ για σχεδόν πέντε χρόνια, τη μεγαλύτερη περίοδο της καριέρας μου. Έμεινα στην Ραπίντ τέσσερα χρόνια, επίσης από δύο θητείες. Ταυτίζομαι με τη μαχητικότητα αυτής της ομάδας, αλλά ταυτόχρονα υπάρχει μεγάλη πίεση πάνω μου, γιατί ο κόσμος περιμένει ακόμα πολλά. Δεν μπορώ να πω ότι με ενοχλεί, αλλά ότι το δέχομαι. Ο ΠΑΟΚ για μένα είναι κάτι πέρα ​​από το ποδόσφαιρο. Είναι μέρος του εαυτού μου!».

Μιλώντας για το πώς είναι το ελληνικό πρωτάθλημα: «Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι δύσκολο πρωτάθλημα, είναι πρωτάθλημα πλουσίων θαμώνων, μπλέκει η πολιτική. Στην Αθήνα φτιάχνονται οι νόμοι. Το είπα και το επαναλαμβάνω χωρίς να φοβάμαι τίποτα, μας έκλεψαν στον ΠΑΟΚ, μας έκλεψαν ένα πρωτάθλημα. Εδώ το ποδόσφαιρο βιώνεται διαφορετικά. Σημασία έχει τι κάνεις σήμερα, τώρα, επί τόπου. Όλα πρέπει να συμβούν στο παρόν. Δεν υπάρχει αύριο εδώ αν δεν κερδίσεις. Οι ομάδες έχουν πολύ καλούς παίκτες, το πάθος είναι τεράστιο. Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα γιατί ακόμα και οι μικρές ομάδες παίζουν αμυντικό ποδόσφαιρο, αλλά είναι αμυντικό-επιθετικό, που σημαίνει ότι έχουν μεγάλη επιθετικότητα».

Ενώ για το τι ιδιαίτερο έχει ο ΠΑΟΚ: «Η ενέργεια από τον ΠΑΟΚ είναι η ενέργεια των κατοίκων της Βόρειας Ελλάδας. Αισθάνεται διαφορετικά. Είναι κάτι που δεν μπορεί να εξηγηθεί. Πρέπει να το ζήσεις. Υπάρχει κόσμος και οικογένειες που περιμένουν τους αγώνες και τα αποτελέσματα του ΠΑΟΚ. Αν κερδίσει η ομάδα έχουν μια ήρεμη και ευημερούσα εβδομάδα, αν όχι είναι… χτύπημα, τους έχεις καταστρέψει όλη τη ζωή μέχρι το επόμενο παιχνίδι».

Δείτε επίσης: PAOK Today Live: Τσιγγάρας, Κωνσταντέλιας και έκπληξη Λουτσέσκου στην 11άδα – Απόβαση ΠΑΟΚτσήδων!

Μάριος Σταμπουλής

View all posts

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *