Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έβαλε την υπογραφή του σε μια ακόμα σημαντική βραδιά του ΠΑΟΚ απέναντι σε έναν μεγάλο του αντίπαλο. Ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, που έχει δουλέψει στο πλευρό του Λουτσέσκου ως βοηθός για μια σεζόν, μιλάει στο sportday.gr για τον «καταφερτζή» Λουτσέσκου και όλα όσα κάνει ώστε οι παίκτες να τον υπακούν και να… σκίζονται για εκείνον.

Το ζευγάρι των αναμετρήσεων των ημιτελικών του κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό ήταν το 18ο ζευγάρι νου άουτ αγώνων που έδωσε ο ΠΑΟΚ με τον Ραζβάν Λουτσέσκου στην άκρη του πάγκου του. Οι «ασπρόμαυροι» έγραψαν την 15η τους πρόκριση, σε μια σειρά καταμέτρησης που ξεκίνησε με τον αποκλεισμό από την Έστερσουντ τον Αύγουστο του 2017. Από τότε μετράει έναν απολογισμό 15-2 σε νοκ άουτ αγώνες. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δείχνει να έχει τον τρόπο σε νοκ άουτ φάσεις, οδηγώντας τον σε έναν ακόμα τελικό κυπέλλου, με την αξία του ηττημένου (Ολυμπιακού) να δίνει μεγαλύτερη δόξα στον νικητή (ΠΑΟΚ). Ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, μιλάει στο sportday.gr με αφορμή τον τρόπο με τον οποίο ο ΠΑΟΚ παρουσιάσει τόσο συνεπής τακτικά στο «Γ. Καραϊσκάκης» και έφερε την αναμέτρηση εκεί που την ήθελε.

«Η διαφορά του Ραζβάν είναι τα αποδυτήρια»

Τι είναι αυτό που κάνει τον Ραζβάν Λουτσέσκου να είναι ένας από τους πλέον πετυχημένους προπονητές στην Ελλάδα;

«Συνολικά αν το δεις, ας αρχίσουμε με τα βασικά, από τη στιγμή που μιλάμε για ποδόσφαιρο. Ξέρει καλά τη δουλειά του, την εφαρμόζει σωστά στην καθημερινότητα και καταφέρνει να αποδώσει όλη αυτή τη δουλειά στο γήπεδο, που είναι το μεγάλο ζητούμενο για κάθε προπονητή».

Στη Ρουμανία, κάθε φορά που μιλάνε για τον Ραζβάν, αναφέρουν και τον πατέρα του…

«Ο Μιρτσέα είναι ένας προπονητής που έχει διαχειριστεί εκατοντάδες μεγάλα ονόματα και σίγουρα αυτά θα τα έχουν συζητήσει αλλά μέχρι εκεί. Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετική προσωπικότητα και ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει δουλέψει πάρα πολύ στο κομμάτι της διαχείρισης των ποδοσφαιριστών του».

Διαβάστε τη συνέχεια

Antonis Tsakaleas

View all posts

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *