Ο ΠΑΟΚ δείχνει για άλλη μία φορά πως η μπάλα είναι μόνο η αφορμή και έχει επίπτωση και σε άλλους τομείς της ζωής.

Άλλωστε, πως αλλιώς μπορούμε να περιγράψουμε την τρομερή πρωτοβουλία που έχει πάρει η ΠΑΕ, ώστε να βοηθήσει τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία και Συρία;

Και όχι στα λόγια, αλλά περνώντας κατευθείαν στις πράξεις.

Αρχικά, όπως ανακοίνωσαν οι «ασπρόμαυροι» θα δοθεί σημαντικό μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια του ντέρμπι με την ΑΕΚ, κάτι που δίνει τη δυνατότητα σε όσους ήθελαν να βοηθήσουν και δεν ήξεραν τον τρόπο να το πράξουν.

Όμως δεν έμειναν μόνο εκεί. Με επιστολή που στάλθηκε προς τη Super League, ξεσηκώνει και παρακινεί τόσο τη διοργανώτρια αρχή, όσο και όλες τις υπόλοιπες ομάδες, να ξεκινήσουν δράσεις προκειμένου να βοηθήσουν όποιον το έχει ανάγκη.

Οι εξαιρετικές πρωτοβουλίες και κινήσεις δεν σταματούν εκεί, αφού με νέα ανακοίνωση γνωστοποιήθηκε πως θα συγκεντρωθούν έξω από το γήπεδο προϊόντα όπως:

-Συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διαρκείας (π.χ. φρυγανιές, μπάρες, μπισκότα, κονσέρβες, ξηροί καρποί κλπ.
-Βρεφικές τροφές
-Παιδικά γάλατα
-Πάνες
-Είδη βρεφικής φροντίδας

Παράλληλα, θα τιμηθεί η 2η ΕΜΑΚ για το τεράστιο έργο της και την απλόχερη βοήθεια που παρείχε ώστε να σωθούν ανθρώπινες ζωές, ενώ σε συνεργασία με το τούρκικο προξενείο συγκεντρώνονται και χρήματα για τους σεισμόπληκτους.

Όλα αυτά, έχουν φέρει τη διεθνή αναγνώριση για άλλη μία φορά, με εκατοντάδες Τούρκους και όχι μόνο να ευγνωμονούν τον ΠΑΟΚ για όλες αυτές τις κινήσεις.

Πράξεις, οι οποίες κάνουν όλο και πιο περήφανους τους χιλιάδες οπαδούς της ομάδας ανά τον κόσμο, αποδεικνύοντας πως η μπάλα είναι μόνο η αφορμή.

Δείτε επίσης: ΠΑΟΚ: Δεν δικαιολογούνται τα διαιτητικά «εγκλήματα» από τις όποιες αδυναμίες της ομάδας

Μάριος Σταμπουλής

View all posts

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *