Αυτή τη φορά, η καθιερωμένη συνάντηση ανάμεσα σε Ραζβάν Λουτσέσκου και Ζοσέ Μπότο, που γίνεται την επόμενη των αναμετρήσεων, είχε διαφορετική υφή και σύνθεση. Στην «παρέα» προστέθηκε και ο Γιώργης Σαββίδης, ο οποίος το τελευταίο διάστημα έχει εγκατασταθεί στη Θεσσαλονίκη και δείχνει να έχει μια διαφορετική προσέγγιση των καταστάσεων.

Ο γιος του προέδρου και μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που είναι και μέλος του δ.σ, έχει επιστρέψει και δείχνει ένα διαφορετικό προφίλ σε σχέση με αυτό με το οποίο «συστήθηκε» σε όλους τα πρώτα χρόνια εμπλοκής του στα κοινά του «Δικεφάλου του Βορρά». Ο κύριος τρόπος έκφρασης των απόψεών του γινόταν μέσω Instagram.

Αυτός ο τρόπος, φαίνεται να αποτελεί παρελθόν. Ο 31χρονος δείχνει να έχει αλλάξει τρόπο έκφρασης των σκέψεών του. Ή μάλλον, για να είμαστε πιο ακριβείς, έχει σχεδόν πάψει να μεταφέρει σκέψεις και τοποθετήσεις μέσω των social media. Υπήρχαν φορές που το Instagram αποτελούσε και μέρος τροφής πληροφοριών, με τον Γιώργη Σαββίδη να μπαίνει σε διάλογο με φιλάθλους και να απαντά σε μηνύματα, που είχαν φτάσει να γίνουν κομμάτι του ρεπορτάζ.

Antonis Tsakaleas

View all posts

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *