Ο Μαγκομέντ Οζντόεφ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης του ΠΑΟΚ επί του Ατρομήτου με 2-0, καθώς ήταν αυτός που πέτυχε και τα δύο τέρματα των «ασπρόμαυρων».

Μάλιστα, φρόντισε να το κάνει με εντυπωσιακό τρόπο και ιδιαίτερο το δεύτερο του γκολ που ήταν «ψαλιδάκι».

Αμφότερα τα γκολ τα πανηγύρισε με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο, ο οποίος δεν προκάλεσε καμία εντύπωση σε όσους τον παρακολουθούν από το παρελθόν.

Συγκεκριμένα, ο Ρώσος γονάτισε και ακούμπησε τη γροθιά του δεξιού του χεριού στην αριστερή παλάμη. Με αυτό τον τρόπο θέλει να τιμήσει τα παιδιά που είναι άρρωστα.

Ο ίδιος στο παρελθόν είχε σχολιάσει σχετικά πως «Αυτή η χειρονομία είναι ένα μικρό δώρο προς τιμήν των παιδιών που είναι άρρωστα, που βρίσκονται σε μειονεκτική θέση… για να μοιραστούμε συναισθήματα με αυτά τα παιδιά. Όλα προήλθαν από τα παιδιά μου. Όταν ήταν άρρωστοι για πολύ καιρό πέρυσι, προέκυψε μια επιθυμία στο κεφάλι μου να καταλήξω σε κάτι που θα συνδεόταν με όλα τα παιδιά».

Εκτός από τα δύο τέρματά του, ο 30χρονος ποδοσφαιριστής έκανε αρκετή «αθόρυβη» δουλειά, έχοντας κινήσεις σε μεγάλο μέρος του γηπέδου, 60 επαφές και 86% επιτυχημένες πάσες (44/51).

Πολύ καλές ήταν και οι μακρινές του μπαλιές, αφού μόλις μία από τις συνολικά πέντε που επιχείρησε ήταν άστοχη. Παράλληλα, είχε 4(2) μονομαχίες εδάφους, ενώ στον αέρα μία φορά κλήθηκε να «καθαρίσει» και το κατάφερε.

Τα δύο του τέρματα μόνο τυχαία δεν είναι, αφού πρόκειται για έναν παίκτη που έχει ιδιαίτερη σχέση με τα δίχτυα. Άλλωστε και την περσινή σεζόν με τη φανέλα της Καραγκουμρούκ κατάφερε να σκοράρει πέντε φορές, έχοντας και έξι ασίστ.

Δείτε τον χάρτη με τις κινήσεις του

Δείτε επίσης: ΠΑΟΚ – Ατρόμητος 2-0 Κριτική παικτών: Γκολ ο Οζντόεφ, «κέρβερος» ο Μεϊτέ και πάμε Σκωτία!

Μάριος Σταμπουλής

View all posts

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *