Αρκετές είναι οι φορές που ο κόσμος του ΠΑΟΚ και η ατμόσφαιρα που δημιουργούν έχουν γίνει αντικείμενο συζήτησης.

Ο Καναδός έπαθε «σοκ» βλέποντας την «ασπρόμαυρη» έδρα, ενώ ακόμα ένας Youtuber, αυτή τη φορά από την Αμερική, τρελαίνεται βλέποντας την «φλεγόμενη» Τούμπα.

Πρόκειται για το κανάλι OFFICIALCAMMM REACTS, όπου σχολιάζει αρκετές κερκίδες ομάδων, τόσο της Ευρώπης, όσο και της Αμερικής.

Επική είναι η αντίδρασή του φτάνοντας στους οπαδούς του Δικεφάλου και βλέποντας πλάνα από το εντυπωσιακό pyro show που είχαν δημιουργήσει κόντρα στον Ολυμπιακό στον ημιτελικό Κυπέλλου το 2014. Και δεν μένει μόνο εκεί, καθώς φαίνεται εκστασιασμένος βλέποντας και πλάνα από την κερκίδα και τη Θύρα 4.

«Πετούν φωτιά, πετούν φωτιά. Δεν έχει πει η μαμά του να μη παίζουν με τη φωτιά. Κοίτα εδώ αδερφέ μου. Κυριολεκτικά πετούν φωτιά αδερφέ», είναι τα πρώτα λόγια του τα οποία λέει αστειευόμενος.

Λίγο αργότερα, υπάρχει πλάνο από το γνωστό «Εδώ και τόσες χιλιάδες χρόνια…» όπου όλοι η Θύρα 4 χοροπηδάει. Τα ντεσιμπέλ έχουν ανέβει, με τον ίδιο να βγάζει τα ακουστικά του και να λέει πως «Ακόμα και χωρίς τα ακουστικά μου μπορώ να τους ακούσω».

Δείτε παραπάνω το χαρακτηριστικό βίντεο στο 7:48 και μετά…

Μάριος Σταμπουλής

View all posts

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *