Το PAOK Today με τις Μεταγραφές ΠΑΟΚ στο προσκήνιο. Ο τρόπος με τον οποίο θα μείνει ο Τιάγκο Ντάντας. Τέλος ο Νέλσον Ολιβέιρα που δεν θα ανανεώσει. Οι σκέψεις για τον Μπράντον Τόμας.

Νίκος Τοσκίτσης και Αντώνης Τσακαλέας, καταπιάνονται με την επικαιρότητα του Δικεφάλου και στο νέο βίντεο αναλύουν το μεταγραφικό πλάνο και τα δεδομένα που υπάρχουν μέχρι τώρα.

Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται προσωπικότητες και ψυχή όπως του Μπράντον Τόμας και του Τάισον

Δείτε την εκπομπή στο παρακάτω βίντεο…

Η παρέα του PAOK Today μεγαλώνει καθημερινά και μαζί και οι απαιτήσεις σας. Σε αυτή τη διαδρομή χρειαζόμαστε τη δική σας στήριξη και εγκαινιάζουμε την παρέα των συνδρομητών.

Γίνε ο υποστηρικτής της ασπρόμαυρης γωνιάς του Youtube, δίνοντας μας δύναμη για κάθε μας… Νάμαστε και για ακόμα περισσότερα άντε να δούμε!

Τα απλό πακέτο συνδρομής είναι 4,99 ευρώ:

✅ Σήματα αφοσίωσης δίπλα στο όνομά σας στα σχόλια και στη ζωντανή συζήτηση.

✅ Προσαρμοσμένο emoji για χρήση στα σχόλια και τη ζωντανή συζήτηση

✅ Πρώιμη πρόσβαση σε νέα βίντεο! Δηλαδή οι συνδρομητές θα βλέπουν νωρίτερα τις εκπομπές από τους υπόλοιπους

✅ Ευχαριστίες μελών

✅ Ζωντανές συζητήσεις μόνο για μέλη

✅ Απάντηση προτεραιότητας σε σχόλια

Το μεγάλο πακέτο με 9,99 ευρώ τον μήνα

✅Όλα τα προνόμια του πρώτου πακέτου και επιπλέον:

✅ Επιπλέον βίντεο-εκπομπές μόνο για εσάς τους συνδρομητές ‼️

Το extra πακέτο με 14,99 ευρώ τον μήνα

✅Όλα τα προνόμια του πρώτου πακέτου και επιπλέον:

✅ Ένα εισιτήριο για αγώνα της Τούμπας (θα δίνονται ανά εβδομάδα κυκλικά εισιτήρια σε όλους τους συνδρομητές)

PAOK Today Συνδρομές

PAOK Today @ Viber https://bit.ly/PAOKTodayViberChannel
Email επικοινωνίας: paoktodaymedia@gmail.com
PAOK Today @ Spotify: https://open.spotify.com/show/4N5sePNGcVkuicDaPnc1Sc
PAOK Today site : https://paoktoday.gr/
PAOK Today @ FB : https://www.facebook.com/PAOKtodaygr
Donate to PAOK Today: https://bit.ly/3bvFl5T

Νάμαστε! Στo PAOKToday, Νίκος Τοσκίτσης και Αντώνης Τσακαλέας καταπιάνονται με την επικαιρότητα του Δικεφάλου. ΠΑΟΚ νέα, ρεπορτάζ, ανάλυση, σχόλιο και άποψη με στυλ… άκρως λογικό κι’ ασπρόμαυρο. Άντε να δούμε. Στη μέχρι τώρα πορεία μας, η μεγάλη μας δύναμη είστε όλοι εσείς που μας στηρίζετε με τη δύναμη που δίνετε στο κανάλι μας στο youtube, και οι υποστηρικτές  μας.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ LIVE ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ

ΡΟΔΙΑΝΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Σύγχρονα Κέντρα Φανοποιείας

Η επιχείρηση ΡΟΔΙΑΝΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ διαθέτει δύο σύγχρονα φανοποιεία αυτοκινήτων, δυτικά στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης και ανατολικά στη Θέρμη Θεσσαλονίκης. Ειδικότερα, αναλαμβάνουμε να υλοποιήσουμε υπηρεσίες που αφορούν τόσο την ολική όσο και την τοπική βαφή του οχήματός σας, άμεσα και οικονομικά.  Χρησιμοποιούμε οικολογικά χρώματα και υλικά άριστης ποιότητας, προκειμένου να είμαστε 100% σίγουροι για το τελικό αποτέλεσμα. Αναλαμβάνουμε, επίσης, την επιδιόρθωση ζημιών, σε συνεργασία με τις ασφαλιστικές εταιρείες για να εξασφαλίσουμε τη βέλτιστη εξυπηρέτησή σας. Τα φανοποιεία ΡΟΔΙΑΝΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ στη Θεσσαλονίκη, καινοτομώντας στο χώρο της βαφής αυτοκινήτου, αναλαμβάνουν Car Tatoo, δημιουργώντας μοναδικά σχέδια στο αυτοκίνητό σας, μετατρέποντάς το σε έργο τέχνης!

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ TOY PAOK TODAY

 | AUTOPAΡ ||

 

AUTOPAΡ

Τεράστια γκάμα από υψηλής ποιότητας γνήσια μεταχειρισμένα ιταλικά ανταλλακτικά Fiat, Alfa Romeo, Lancia. 20 χρόνια παρουσίας στην Θεσσαλονίκη. Ψαρών 30 – Κάτω Τούμπα | Τηλ: 2310 909 320

InSpot Τριανδρίας

Ξεκινήσαμε από το 2001 και συνεχίζουμε με την ίδια καλή διάθεση! Ανοικτό 24 ώρες / 7 ημέρες. Υπολογιστές, Τηλεοράσεις για αγώνες, Φαγητό, Καφές, Ποτό

Πλήρης ανάλυση αγώνων Τένις και Μπάσκετ & προγνωστικά Ειδικών Παικτών Τένις (Άσοι, διπλά λάθη) καθώς και Παικτών Μπάσκετ (Πόντοι, Ασίστ, Ριμπάουντ) με μεγάλο ποσοστό επιτυχίας πάνω από 75%. Έλα στην παρέα!

 

Thess4on4

Μη χάνεις χρόνο δήλωσε συμμετοχή για το νέο πρωτάθλημα, κάνε εγγραφή για να εξασφαλίσεις μια θέση! Πληροφορίες – Εγγραφές: 690 67 95 200 (viber/whats’ up)

Μάριος Σταμπουλής

View all posts

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *