Το PAOK Today μπαίνει στους ρυθμούς της αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Γάνδη. Οι δυο ομάδες θα διεκδικήσουν ένα από τα οκτώ εισιτήρια για την προημιτελική φάση του Europa Conference League έχοντας αμφότερες μια ιστορική ευκαιρία να προχωρήσουν σε έναν Ευρωπαϊκό θεσμό. Νίκος Τοσκίτσης και Αντώνης Τσακαλέας βάζουν κάτω όλα τα δεδομένα. Η ανάλυση της Γάνδης, με τη βοήθεια του Repress, τα στοιχεία του ΠΑΟΚ που μας κάνουν αισιόδοξους και η μεγάλη διάθεση για Ευρωπαϊκή πορεία… άκρως τρελή κι’ ασπρόμαυρη! Την ίδια στιγμή, το Giveaway του PAOK Today «τρέχει»

Κερδίστε ένα Smartwatch “Zeblaze Thor 5”!

Το PAOK Today σε συνεργασία με το coupons.com.cy πρόσφερει σε έναν από εσάς ένα φοβερό ρολόι Smartwatch “Zeblaze Thor 5“! Μετά τη φανέλα του Γιάσμιν Κούρτιτς που κέρδισε ο Βασίλης Κουτζιαρής έρχεται ένα νέο φοβερό δώρο για όλους εσάς. Κερδίστε ένα Smartwatch “Zeblaze Thor 5”. Πώς με δύο απλά βήματα!

Εγγραφή (subscribe) στο κανάλι:

1. PAOK Today

Like στη σελίδατου Facebook:

2.coupons.com.cy

(Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει όποιος κάνει και τις δύο αυτές κινήσεις. Όσοι έχετε ήδη κάνει εγγραφή (subscribe) στο κανάλι, αφήστε ένα σχόλιο κάτω από το video).

Μάθετε για τις ικανότητες του ρολογιού

 

Antonis Tsakaleas

View all posts

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *