Ο ΠΑΟΚ πέταξε μία τελευταία ευκαιρία που του δόθηκε προκειμένου να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, αφού η ήττα από τον Ολυμπιακό τον κρατάει επτά βαθμούς από την κορυφή της Super League.

Ο Δικέφαλος παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων στο «Γ. Καραϊσκάκης» και κάθε άλλο παρά ως τελικό είδε το παιχνίδι, αφού οι «ερυθρόλευκοι» ήταν πιο σοβαροί και με μεγαλύτερη θέληση για το τρίποντο.

Αυτό ίσως είναι και το κυριότερο που έφερε απογοήτευση στον κόσμο, η νωχελική εικόνα που παρουσίασε η ομάδα.

Ωστόσο, οι στόχοι παραμένουν. Αυτοί δηλαδή που έθεσε η ομάδα, καθώς δεν λέχθηκε ποτέ από επίσημα χείλη πως στόχος είναι το πρωτάθλημα τη φετινή σεζόν, αλλά να… χτίσουν για το πρωτάθλημα της επόμενης. Σωστό ή όχι είναι μία άλλη κουβέντα.

Η αγωνιστική εικόνα είναι αυτή που δημιούργησε τις προσδοκίες για κάτι καλύτερο, αφού οι «ασπρόμαυροι» ήταν εξαιρετικοί από τον Νοέμβριο και μετά, όμως «πέταξαν» την ευκαιρία που τους παρουσιάστηκε.

Ο μεγάλος στόχος του ΠΑΟΚ είναι και παραμένει η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά και μία καλή βαθμολογική θέση. Για αυτό και δεν θα πρέπει να υπάρξει χαλάρωμα, καθώς υπάρχει δρόμος μπροστά για την επίτευξη των στόχων. Η ανάκαμψη στα playoffs είναι επιβεβλημένη, αρχής γενομένης από το σημερινό (9/4) ματς κόντρα στον Βόλο.

Σίγουρα η πρώτη θέση πλέον έχει μόνο μαθηματικές πιθανότητες, όμως η ομάδα θα πρέπει να παραμείνει σοβαρή και να κλείσει τη χρονιά με τις καλύτερες δυνατές εμφανίσεις και την επίτευξη της κατάκτησης του Κυπέλλου.

Ο απολογισμός άλλωστε θα γίνει στο τέλος!

PAOK Today Live: Η αυτάρκεια του ΠΑΟΚ η αύξηση της περιουσίας Σαββίδη και η κατάρρευση στα πλέι οφ!

Μάριος Σταμπουλής

View all posts

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *