Μετά και το άσχημο αποτέλεσμα στην Λαμία τελειώνει ουσιαστικά άλλη μια σεζόν για τον ΠΑΟΚ χωρίς τίτλο. Η διοίκηση αποδείχθηκε πως τα τελευταία 3 χρόνια δεν μπορούσε να κάνει τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή ξανά. Και ο προπονητής που τον έκανε κάποτε πρωταθλητή και είναι ο εκλεκτός της διοίκησης για να τον κάνει ξανά πρωταθλητή, συνεχίζει με την επιστροφή του να παρουσιάζει μια ομάδα που στη τελευταία στροφή της σεζόν καταστρέφει ότι έχει χτίσει.

Ωστόσο ο Ρουμάνος τεχνικός και ελαφρυντικά έχει για τα 3 χρόνια φαγούρας και το θέμα είναι άλλο και πιο σοβαρό από τον Ραζβάν Λουτσέσκου που κάποτε όταν οι καταστάσεις ήταν διαφορετικές πήρε αήττητο νταμπλ.

Θα εμφανιστεί ο ΠΑΟΚ δυνατός στα κέντρα αποφάσεων μετά από 3 χρόνια που είναι κομπάρσος (σε ένα ελληνικό ποδόσφαιρο που ο ίδιος άλλαξε και τώρα βρίσκεται στη σκιά της ΑΕΚ); Αν ναι, τότε θα γίνουν ηχηρές μεταγραφές ώστε να γίνει ο ΠΑΟΚ φόβητρο και όχι να πηγαίνει game by game; Αν όχι, ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει να έχει το τρίτο και 4ο μπάτζετ του πρωταθλήματος;
Επισης θα πουληθούν ή θα μείνουν τα 3 μεγάλα ταλέντα της ομάδας (Κωνσταντέλιας, Κουλιεράκης, Κοτάρσκι);

Θα γίνει η Νέα Τούμπα; Θα ξεκινήσουν τα έργα στο προπονητικό; Θα υπάρξει ένα μήνυμα του Ιβάν Σαββίδη για μια νέα χρυσή σελίδα ή θα ακολουθηθεί τακτική χωρίς επικοινωνία και θα πάμε στο πάμε και όπου βγει;

Είμαι αισιόδοξος ότι μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα τη νέα χρονιά και ότι η φετινή παρα το πικρό ποτήρι στο τέλος θα είναι η τελευταία που ο ΠΑΟΚ μένει χωρίς τίτλο. Το θέμα είναι να πάνε τα πράγματα όπως ελπίζουμε και όντως να υπάρξει αλλαγή της κατάστασης!

Δείτε επίσης: Λαμία – ΠΑΟΚ 1-1 Κριτική παικτών: Απογοήτευση και ανάγκη για ανασύνταξη

Nikos Toskitsis

View all posts

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *