Το στραπάτσο με τη Λέφσκι στην επικαιρότητα. Το PAOK Today σχολιάζει την επόμενη μέρα, όπου υπάρχει απογοήτευση αλλά και πείσμα για την πρόκριση!

Οι «ασπρόμαυροι» αποφάσισαν να αλλάξουν ρότα και να χαράξουν νέα πορεία. Στο ποδόσφαιρο, τέτοιες κινήσεις απαιτούν χρόνο για να ευδοκιμήσουν και για ομάδες όπως οι Ελληνικές, που οι Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις έρχονται από τα τέλη Ιουλίου, ο χρόνος είναι μια πολυτέλεια που δεν υπάρχει. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» γνώριζε εξ’ αρχής το μέγεθος του ρίσκου που πήρε. Τα περισσότερα από τα κομμάτια του παζλ που έχει στα χέρια του ο Ραζβάν Λουτσέσκου να είναι ποδοσφαιριστές με ελάχιστη αγωνιστική εμπειρία τέτοιας μορφής. Την ίδια στιγμή, το πρότζεκτ περιλαμβάνει και έμπειρους ποδοσφαιριστές, με τους «ασπρόμαυρους» να καθυστερούν να τους εντάξουν, με ο,τι αυτό συνεπάγεται.

Η έλλειψη βάθους ήταν ένα από τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετώπισε ο ΠΑΟΚ την περσινή σεζόν, και τώρα υπάρχει ο κίνδυνος ο ΠΑΟΚ να έχει ένα ρόστερ… υπεράριθμο, αν δεν καταφέρει να φτάσει μέχρι τους ομίλους του Conference League. Η κατάσταση θα θυμίζει τα όσα έγιναν τη σεζόν 2017-18. Μπορεί τα δεδομένα σε σχέση με εκείνη τη χρονιά να είναι διαφορετικά όσον αφορά τη δομή του ρόστερ, όμως αυτό που δεν αλλάζει είναι ο Δικέφαλος του Βορρά «χτίστηκε» με τη λογική των δυο αγώνων την εβδομάδα και υπάρχει κίνδυνος να έχει έναν. Πλην της αγωνιστικής, υπάρχει και η οικονομική πλευρά, καθώς τα χρήματα από μια Ευρωπαϊκή πορεία είναι αυτά που «τρέφουν» τις ελληνικές ομάδες που την επιτυγχάνουν. Ο ΠΑΟΚ πορεύτηκε υπολογίζοντας ως μίνιμουν έσοδο την παρουσία στους ομίλους και αν αυτό δεν επιτευχθεί, καταλαβαίνει κανείς πως θα τεθεί θέμα διαχείρισης εσόδων, ειδικά από τη στιγμή που έχουν ξοδευτεί περίπου 9 εκ. Ευρώ σε μεταγραφές μέσα στο 2022.

ΧΟΡΗΓΟΣ PAOK Today

AUTOPAP: Τεράστια γκάμα από υψηλής ποιότητας γνήσια μεταχειρισμένα ιταλικά ανταλλακτικά Fiat, Alfa Romeo, Lancia. 20 χρόνια παρουσίας στην Θεσσαλονίκη. Ψαρών 30 – Κάτω Τούμπα | Τηλ: 2310 909 320 |

 

Antonis Tsakaleas

View all posts

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *