Μια μεγάλη προσφορά από το PAOK Today για όλους τους φίλους του ΠΑΟΚ! Η εκπομπή πρόσφερει ένα Xiaomi Redmi Note 11 για όλους τους τηλεθεατές και ακροατές του PAOK Today.

Κάντε εγγραφή στα δύο κανάλια και μπείτε στην κλήρωση!

PAOK Today

CoupleUnboxing

Xiaomi Redmi Note 11

Κάθε χρόνο, η σειρά Redmi Note είναι μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές smartphone στην κατηγορία του προϋπολογισμού και της μεσαίας κατηγορίας. Κάθε χρόνο η Xiaomi προχωρά ένα βήμα παραπέρα και αφήνει τη σειρά Redmi Note να λάμπει με νέα εμφάνιση και εν μέρει νέα τεχνολογία.

Φέτος φτάσαμε στη σειρά Redmi Note 11, η οποία δεν κάνει ένα (τεχνικό) άλμα σε σύγκριση με τη σειρά του προηγούμενου έτους, αλλά σίγουρα βασίζεται στην επιτυχία.

Όσον αφορά τη σχεδίαση, η Xiaomi βασίζεται σε περισσότερα άκρα. Το ελαφρώς κεκλιμένο πλαίσιο θήκης και οι στρογγυλεμένες γωνίες δίνουν στο Redmi Note 11 μια εμφάνιση που μιμείται κάπως την τρέχουσα σειρά iPhone της Apple. Αντί για μέταλλο, χρησιμοποιείται σχεδόν εξ ολοκλήρου πλαστικό. Τόσο το πλαίσιο όσο και η πλάτη είναι κατασκευασμένα από αυτό και είναι υπεύθυνα για το μικρό βάρος μόλις 179g. Μόνο τα πλαϊνά κουμπιά ελέγχου είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο.

Η οθόνη είναι το καθοριστικό σημείο που δίνει στο Redmi Note 11 τον λόγο ύπαρξής του, γιατί διαφορετικά το οικονομικό smartphone προσφέρει μόνο λίγες καινοτομίες σε σύγκριση με τον προκάτοχό του. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για μια μικρή υποβάθμιση απόδοσης, λαμβάνοντας υπόψη τον ελαφρώς πιο αδύναμο Qualcomm Snapdragon 680, ο οποίος τοποθετείται κάτω από τον Snapdragon 678 του Redmi Note 10 σε δοκιμές αναφοράς. Στην καθημερινή ζωή, όμως, αυτό δεν έχει σημαντικές επιπτώσεις.

Υπάρχει περιθώριο βελτίωσης στην ποιότητα εγγραφής της κύριας κάμερας. Η Xiaomi δεν έχει ακόμη πλήρως υπό έλεγχο τον αισθητήρα των 50 MP από πλευράς λογισμικού. Οι φωτογραφίες που λαμβάνονται κάτω από έντονη ηλιοφάνεια είναι μερικές φορές πολύ σκοτεινές και υπάρχει ορατή έλλειψη δυναμικής. Μένει να δούμε σε ποιο βαθμό η Xiaomi θα το βελτιώσει αυτό με μια ενημέρωση λογισμικού.

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του Xiaomi Redmi Note 11  είναι ακόμη πιο θετική. Παρά την οθόνη 90 Hz, ένας κανονικός χρήστης μπορεί να λειτουργεί για περισσότερες από 2 ημέρες. Επιπλέον, υπάρχει μια λειτουργία γρήγορης φόρτισης 33 W που φορτίζει πλήρως το smartphone σε 65 λεπτά.

Nikos Toskitsis

View all posts

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *